О нас - Аллегра Круизы : Аллегра Круизы

О нас

Познакомьтесь с нашей командой

Главная / О нас

ПОЧЕМУ ВЫБИРАЮТ НАС

Требования наших клиентов - наш приоритет, а их удовольствие - это наш успех!

НАША МИССИЯ

Наша миссия - довольный клиент, который возвращается к нам с улыбкой за новыми круизами.

ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ

Мы поможем вам реализовать ваше желаемое путешествие самым простым способом.

Agenciju Allegra sačinjava tim mladih i iskusnih ljudi, spremnih da sa osmjehom saslušaju sve Vaše zahtjeve i zamisli, i da ih na najbrži način ostvare...

Ukoliko ste pristalica grupnih putovanja, Allegra za Vas uvijek ima aktuelne grupne polaske od obilaska Mediterana, Baltika, Kariba do Dalekog Istoka i mnogih drugih atraktivnih destinacija.

Ukoliko ste, ipak, pristalica individualnih putovanja i želite da sve bude organizovano shodno Vašem slobodnom vremenu, prepustite to našem timu, koji će se potruditi da Vaše vrijeme kvalitetno organizuje na nekim od Vama najzanimljivijih destinacija. Naš tim će Vam olakšati i put do ukrcajne luke ili neke udaljene destinacije, brzim i najpovoljnijim avio ponudama i transferima, i na taj način učiniti putovanja nikad bližim i nikad jednostavnijim.

Ukoliko ste oduvijek željeli da krstarite nekim od luksuznih kruzera i uživate u svim čarima mora, da se budite svakog jutra u drugom gradu, mi smo tu da Vam ispunimo Vaše želje...

Ono čime se Agencija Allegra ističe jeste posvećenost isključivo krstarenjima i pomorskim poslovima, te smo na taj način i postali glavni zastupnici svih svjetskih kompanija za Crnu Goru, Srbiju i region.

Uživajte u atraktivnim destinacijama kao što su Mediteran, Grčka Ostrva, Karibi, Kuba, Norveški Fjordovi, Dubai, Južna Amerika i Sjeverna Evropa ili se odvažite da se otisnete na krstarenje oko svijeta.

Direktna veza sa kompanijama omogućava nam najpovoljnije cijene u regionu i šire, samim tim što su cijene prilagođene našem tržištu, te smo u mogućnosti da pronađemo krstarenje za svačiji budžet.

Costa Cruises, MSC Cruises, Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Celestyal Cruises ili za bilo koju drugu kompaniju da se odlučite, mi smo tu da proces rezervacije učinimo jednako prijatnim kao i samo krstarenje...

WE ARE PROUD MEMBERS:

МАРКЕТИНГОВЫЕ РЕСУРСЫ

Отправьте нам запрос на адрес электронной почты:

marketing@allegra-montenegro.com

Отправьте нам запрос о маркетинге или просто скачайте логотипы Allegra ...

СКАЧАТЬ